El punt més alt de la muntanya de Les Salines, a +1333m d’alçada, on es pot gaudir de la magnífica vista sobre els Pirineus Orientals.

Retour dans le Vallespir, à Céret avec le Trail des Salines, organisé par Tocats del Cim, qui est une course à fort dénivelé.

Nous traversons des forêts dans une végétation luxuriante pour nous emmener sur la Crète entre la France et l’Espagne d’où nous pourrons profiter de ce panorama magnifique qui s’étend de la Méditerranée au Canigou.

Arrivé au Pic des Salines situé à 1 333 mètres d’altitude, il n’aura pas fallu oublier son courrier, car nous trouverons ici la boîte aux lettres la plus insolite boîte aux lettres des Pyrénées Orientales. 

Il ne restera plus qu’à redescendre jusqu’à Céret, aussi connue pour ses cerises et son musée d’art moderne.

Ben, ambaixador nord de Valls Catalanes Trailrunning Challenge 2023

Els «Tocats del cim«, l’associació esportiva de Céret organitzadora de la cursa, viu molt intensament la creació del recorregut, la preparació dels avituallaments així com la voluntat, d’any a any, introduir sorpreses i nous reptes. 

Pel que fa al recorregut, tan bon punt comenceu us trobareu amb una forta pujada. A través de boscos molt frondosos, arribareu a Creta, entre França i Espanya, des d’on podrem gaudir d’unes vistes ben diverses, el Canigó i el mar Mediterrani.

Quan arribem al punt més alt, el pic de les Salines, situat a 1.333m d’altitud, hi trobareu una bústia. 

Sí, una bústia.

Us aconsellem doncs, que a banda de portar unes bones vambes, abans de la cursa us prengueu uns minuts per a escriure aquell missatge que sempre us heu volgut dir i que l’envieu des del punt més icònic del Pirineu Oriental.

Un cop enviada la carta, la cursa baixa cap a Ceret per pistes i corriols tècnics. 

Veniu al Trail de les Salines, correu i gaudiu d’una experiència 100×100 intensa! 100×100 Valls Catalanes!

Emma, ambaixadora sud de Valls Catalanes Trailrunning Challenge 2023