Emma Riera, ambaixadora sud de Valls Catalanes Trailrunning Challenge 2023 i Jep Coromines, director tècnic d’Olla de Tapis. Ambdós són ambaixadors de Salines Bassegoda.

La MontcalRun és una cursa exigent i tècnica tant de pujada com de baixada però dóna descans i pau al cos abans, durant i després, si un així ho vol.

I és que, al bell mig de la plana de Maià, a cavall de l’Empordà i la Garrotxa, la cursa us regalarà vistes i paratges inèdits i una cita inaludible al Santuari de la Mare de Déu del Mont, un del cims més icònics d’aquestes contrades.

I si la poesia us agrada, de ben segur que Mossèn Cinto Verdaguer us recitarà alguns dels seus millors versos per a fer més entretinguda la tornada: «Dolça Catalunya, pàtria del meu cor, quan de tu s’allunya, d’enyorança es mor».

La Montcalrun, una cursa molt poètica i amb molt de mambo!!

Emma, ambaixadora sud de Valls Catalanes Trailrunning Challenge 2023

 

La MontcalRun est une course exigeante et technique à la fois en montée et en descente, mais elle donne un réel sentiment de paix.

Dans l’ancien milieu de la plaine de Maià, à cheval entre l’Empordà et la Garrotxa, la course vous offrira des vues sans précédent avec en point d’orgue le passage incontournable au Sanctuaire de la Mare de Déu del Mont, l’un des sommets les plus emblématiques de la région.

Et si vous aimez la poésie, il est certain que Jacint Verdaguer récitera quelques-uns de ses meilleurs vers clamant son amour pour la Catalogne.

La Montcalrun, une course très dure mais surtout très poétique.

Ben, ambaixador nord de Valls Catalanes Trailrunning Challenge 2023